Afscheid van het Heemhuus

Drie jaar lang is schaapskooi het Heemhuus in Stroe het toneel geweest van de live-op-locatie opnames van Countryland. We hadden daar nog vele jaren willen blijven. En de mensen van de schaapskooi wilden ons ook echt niet kwijt. Maar helaas maakte regelgeving het onmogelijk om de fijne samenwerking op deze prachtige locatie voort te zetten.

DSC_3465

Op zaterdag 29 september namen we afscheid met een laatste opname. Een extra Countryland Sessions met onze Amerikaanse gast Sean Ryan, die de week daarvoor nog bij ons in de studio in Putten was. Deze opname wordt vanavond uitgezonden op Veluwe FM. Bij de reguliere Countryland Sessions opnames is Jaap altijd de co-presentator, maar voor deze bijzondere gelegenheid nam Harro plaats tegenover Timen.

Sean Ryan zingt enkele nummers van zijn recente EP Mercy en van zijn album Finer Things uit 2017. Helaas was ik zelf die dag ziek. Ronald heeft daarom deze keer het stamtafelgesprek met Sean verzorgd.

Het programma is verder gevuld met veel bekende namen, waarbij vanwege de aanwezigheid van Harro The Louvin Brothers uiteraard niet ontbreken. Genoeg redenen weer om vanavond te luisteren, tussen 8 en 10 uur. Lukt dat niet? Dan is er natuurlijk Uitzending gemist. Zet Countryland aan wanneer het uitkomt!

Fijn weekend!

veluwe-fm-logo28393302250529423284.png

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s