Twee keer solo of duo?

Countryland Café staat vandaag in het teken van twee solisten en een duo. Het hangt ervan af of je vanavond naar de uitzending op de radio luistert of dat je naar de schaapskooi in Stroe komt.

Op de radio wordt Countryland Café uitgezonden die we vorige maand hebben opgenomen. Gasten waren toen Marco Hemelrijk en Patrick Koers. Marco en Patrick zijn beide solist, maar ze spelen ook geregeld samen. Ze hebben elk drie nummers solo voor ons gezongen en daarnaast hebben ze twee nummers samen ten gehore gebracht. De uitzending is vanavond op de gebruikelijke tijd, van 20:00 tot 22:00 uur.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Inmiddels zitten wij weer in ’t Heemhuus om een nieuwe Countryland Café op te nemen. Vandaag doen we dat met het duo Gentle Blue, bestaande uit Mireille Schinkelshoek en Ruud de Bruin. Ze zingen alle twee en daarbij speelt Mireille de contrabas en Ruud hanteert de gitaar. Ballads and harmony vocals, zo staat er geschreven in hun biografie. En dat op het vlak van country, bluegrass, folk, americana en gospel. Wil je dit niet missen? De opname is tussen 19:00 en 21:00 uur. En daarna gaan ze nog een uurtje door voor het in Stroe aanwezige publiek.

Gentle Blue
Gentle Blue

Het is altijd reuze gezellig in de schaapskooi. Een kopje koffie, een drankje, een hapje en een knabbeltje. En inmiddels genieten van mooie muziek en, hoe zeldzaam is dat, live radio kijken! Dat gebeurt dus weer aan de Stroeërschoolweg 1 in Stroe, vlak bij de spoorwegovergang in het dorp.

En bedenk: als je naar Stroe komt dan kan je die uitzending met Marco en Patrick altijd later nog beluisteren via Uitzending gemist op onze website!

Advertenties

2 gedachtes over “Twee keer solo of duo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s