Small Town Revival, nieuw initiatief van Alexander del Prado

Alexander del Prado, de leadzanger en bandleider van Assorted Travellers, was vorige maand te gast in de studio in Putten, waar hij voor ons live in de uitzending twee prachtige nummers zong. Dat hij niet stil zit weet ik. Als stadgenoot zie en hoor ik vaker van Alex.

Zo schrijft hij bijvoorbeeld een wekelijkse column over Almere op de Facebook pagina AllyLive, waarin alledaagse belevenissen worden belicht. Met Assorted Travellers heeft hij onlangs een trip gemaakt naar Zwitserland en Duitsland, voor enkele optredens. Hij is stamgast van Café op 2 op het Stadhuisplein en een bekende in het lokale uitgaansleven van Almere.

Poppodium De Meester, in het centrum van de stad, was dan ook zeer welwillend om op zijn voorstel in te gaan om iets nieuws, iets moois te starten. Small Town Revival. De country en americana muziek moest maar eens een boost krijgen. En daarvoor zou een avondje in De Meester, een intieme en gezellige locatie, de juiste plaats zijn.

STR

En dat bleek een schot in de roos! Vrijdagavond 16 februari kon Alex met trots zijn eerste programma presenteren. Een mini-festivalavond, zou je het kunnen noemen, waarop drie bands een set speelden. Jasper Schalks deed de aftrap, Demi Knight volgde en Assorted Travellers sloot zelf de avond af. Het publiek, echte liefhebbers van “onze muziek”, was razend enthousiast.

Ik heb getracht een indruk van de avond te geven in de VLOG bij deze BLOG. Kijk en oordeel zelf. Ik was, met het aanwezige publiek, razend enthousiast. Eerlijk gezegd moest ik zo af en toe een traantje van ontroering wegpinken. En ik kon alleen maar concluderen dat het weer fantastisch was om van deze mooie muziek te mogen genieten!

Alex bedankt voor dit schitterende initiatief en graag, heel graag, tot de volgende keer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s