Take Root

We hebben gisteren weer een gezellige avond gehad bij Countryland Cafe in Stroe. En uiteraard kijken we al weer uit naar de volgende editie op 4 november, wanneer we Crimson Inc zullen ontvangen in de schaapskooi. De muziekliefhebber kan er op diezelfde dag echter ook voor kiezen om naar Groningen te gaan. Daar vindt dan het Take Root festival plaats.

Take Root, festival for past, present and upcoming American music. Het jaarlijkse feestje voor iedereen die rootsmuziek en americana een warm hart toedraagt. Gedurende acht uur zullen zo’n twintig acts optreden op vijf podia!

Take Root Groningen

Een zeer afwisselende line-up van artiesten, waardoor er voor iedereen wel wat te halen valt. Jason Isbell, Margo Price, Sam Outlaw, Yola Carter en Jim Lauderdale, om er maar een paar te noemen. En er is nog veel meer. Het volledige programma en alle informatie over de locatie en toegangsprijzen vind je op de site van Take Root.

Een mooi evenement dat, net als Countryland, het 20-jarig bestaan viert en de muziek die ook wij zo mooi vinden levend houdt!

Take Root
Zaterdag 4 november 2017
16:00 – 24:00 uur
De Oosterpoort, Groningen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s