Hank Tessa in plaats van Hilde Vos in Countryland Cafe

Helaas hebben we van Hilde Vos het bericht gekregen dat zij zaterdag niet kan optreden in Countryland Cafe. Ze is getroffen door een keelontsteking, waardoor ze niet in staat is om te zingen.

Uiteraard gaan we met Hilde een nieuwe afspraak maken. Voor nu wensen wij haar een goed en spoedig herstel toe!

Dit betekent dat wij snel op zoek moesten naar een vervangende act. Het goede nieuws is dat wij deze hebben gevonden! A.s. zaterdag zal Hank Tessa onze gast zijn in de schaapskooi in Stroe.

Hank Tessa - Henny Velthuizen

Hank Tessa, artiestennaam van Henny Velthuizen, is een countryzanger uit Amersfoort.

Henny werd in december 1997 bij een plaatselijke linedance groep ontdekt. Gesteund door Jany Szabo, bekend in de Nederlandse country scene, werden de eerste nummers van Elvis Presley en Billy Ray Cyrus ten gehore gebracht.

Vele talentenjachten heeft Henny op zijn naam gezet. Inmiddels heeft hij als entertainer de combinatie weten te vinden tussen show en linedance. In 2002 werd er een cd opgenomen. Het repertoire van Henny bestaat uit Nederlandstalig en country.

We zijn enorm verheugd dat Henny zaterdag op deze korte termijn de plaats van Hilde Vos kan innemen. De opname van het radioprogramma is van 19:00 tot 21:00 uur. Daarna gaan we nog een uurtje door met een optreden voor het aanwezige publiek. Om 18:30 uur gaat de deur open, aan de Stroeërschoolweg 1 in Stroe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s