Vanavond live met Harro

Het is weer zaterdag, dus Countryland zal vanavond weer te beluisteren zijn. Het is weer de beurt aan Harro om Timen te vergezellen achter de microfoon. Heb je de playlist al gezien?

Timen  Harro
Timen en Harro

Vanavond komt het programma weer live uit de studio in Putten. Vanaf komende maand gebeurt dat ook vaker. We hebben namelijk het uitzendschema gewijzigd. Voorheen werden de uitzendingen van Countryland Cafe, die steeds op de eerste zaterdag van de maand wordt opgenomen in Stroe, een of twee weken later uitgezonden. Op die dag werd er dan weer een nieuw programma in de studio opgenomen, die dan weer de eerste zaterdag van de volgende maand werd uitgezonden.

Dit gaan we vanaf oktober dus anders doen. Countryland Cafe wordt nog steeds op de eerste zaterdag van de maand opgenomen, maar dan pas de eerste zaterdag van de volgende maand uitgezonden. De overige zaterdagen zijn vanaf oktober dus altijd live vanuit de studio. Deze programmering start met Countryland Cafe die we volgende week gaan opnemen.

DSC_3515
Schaapskooi Het Heemhuus in Stroe, de locatie van Countryland Cafe.

De uitzending van Countryland Cafe van september werd al eerder uitgezonden, maar dat verliep toen niet goed. Deze opname zal daarom op 7 oktober opnieuw worden uitgezonden. En daarna is er geen onduidelijkheid meer. De eerste zaterdag van de maand is Countryland Cafe op de radio en de overige weken komen we altijd live vanuit de studio.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s